Welkom in de Vogelbuurt/Biezenakker. Hier bouwen we aan een energiezuinige, groene, veilige wijk. Met buurten met elk een eigen karakter: De Gaarden, De Parkbuurt, Het Bosveld en Bomenbuurt.

Het totale huur- en koopaanbod van vijf Achterhoekse corporaties is te vinden op www.thuisindeachterhoek.nl. Zo ook het huur- en koopaanbod van Wonion. De woningen die wonion verhuurt of verkoopt in de wijk Vogelbuurt/Biezenakker in Ulft zijn dus ook te vinden op thuisindeachterhoek.nl.

Zoeken naar een woning in de Vogelbuurt/Biezenakker via een speciaal zoekprofiel
U heeft op de website van Thuis in de Achterhoek de mogelijkheid een speciaal zoekprofiel aan te maken en gericht te zoeken naar woningen die voor u interessant zijn. Dit heeft 'Zoek Gericht'. U kunt in uw zoekprofiel uw woonwensen zo nauwkeurig mogelijk opgeven. Hoe duidelijker u in uw zoekprofiel omschrijft wat voor woning u zoekt, hoe groter de kans dat u een woning krijgt toegewezen die aan uw eisen voldoet. U kunt in uw zoekprofiel onder andere aangeven in welke plaats u een woning zoekt, in welke wijk, welke woningtype u zoekt en u kunt aangeven hoeveel slaapkamers u graag zou zien in een woning.

Wilt u graag wonen in de Vogelbuurt/Biezenakker dan kunt u dus in uw zoekprofiel aangegeven dat u op zoek bent naar een woning in Ulft, in de wijk Ulft-Noord en vervolgens kunt u het door u gewenste woningtype en het aantal slaapkamers opgeven.

U ontvangt de woningen die aan uw zoekprofiel voldoen via de e-mail, zodat u doorlopend op de hoogte wordt gehouden van het meest actuele aanbod dat aansluit bij uw woonwensen.

Meer informatie over het aanmaken van een zoekprofiel

Klik hier om meer te lezen over het aanmaken van een zoekprofiel via 'Zoek Gericht' op de website van Thuis in de Achterhoek.